Najem za dober namen Organizirajte si svoj dogodek na prostoru, ki brbota od ustvarjalne energije. Svoje druženje prestavite ven iz štirih sten, v naravo, na zrak in sonce, ki bosta prevetrila in razjasnila misli ter pospešila krvni obtok. Povabite skupino svojih gostov v ambient, ki jih bo navdušil s pristnostjo in stilom. Čreda konjev pa bo podprla vaše besede s topotom kopit in naredila dogodek nepozaben. Na voljo je: Edinstven polkrožni senik, ki se lahko spremeni v amfiteater, kongresno sobo ali predavalnico, kjer vaši gostje sedijo na kockah sena s čudovitim razgledom na Kamniške Alpe. Senik je primeren tudi za organizacijo raznih delavnic, seminarjev, predstavitev, koncertov, filmskih projekcij ali drugih kulturnih dogodkov. Prostor na seniku lahko gosti do 50 gostov, na voljo pa so tudi električni priključki.
Peščeno igrišče za vadbo joge, plesne delavnice in ostale raznolike igre skupinske dinamike.
Na vrtu pa je prostor za rokodelske in ustvarjalne delavnice, vege piknike in praznovanja. Na vrtu je poleg razgleda na čredo konj na voljo kar nekaj različnih sedalnih kotičkov.

Na voljo od maja do novembra.
Na voljo je tudi zunanja kuhinja s hladilnikom ter ognjišče.
Ker pa spoštujemo in cenimo Življenje, je na našem prostoru možna samo brezmesna prehrana.
Najem za dober namen dogodek v našem centru bo dal novega vetra vašim krilom, ambicijam in srčnim željam. Nam pa bodo sredstva, pridobljena z večnamensko uporabo našega prostora, omogočila, da pišemo svojo zgodbo naprej. Dobrodošli.
Za dodatne informacije o ponudbi se pozanimajte pri Špeli na kapljaspela@gmail.com Sodelovanje je eden od temeljev na katerih smo zgradile naš center. Ljudje, ki so nas obiskali, pravijo, da je to prostor nabit z življenjsko energijo, prostor, ki prekipeva od ustvarjalnosti, raj za dušo in čisto drug svet. Res je tako, tudi zato, ker me3, skupaj s čredo kosmatih, dihamo v njegovem ritmu in sodelujemo v nastajanju večje zgodbe, ki jo naš center piše.
DRUŠTVO za poglobljeno ekologijo TERRA ANIMA O nas V medijih
Članstvo
Pogled nazaj
CENTER TERRA ANIMA Nastanek
Delovni čas & kako do nas
Najem za dober namen
Spanje na seniku
TERRA ANIMA PROJEKTI
Wet.Land
KONJESRČNI KIRON
KOLEDAR
KONTAKT:
terraanima.info@gmail.com
ali 041 980 876 - Špela