Kot člani boste povabljeni na raziskovalne izlete, obveščeni boste o projektih in umetniško okoljevarstvenih akcijah ter vseh možnostih sodelovanja in soustvarjanja. Predvsem pa boste vedno na tekočem z našimi dogodivščinami! Kako se včlaniti? Preprosto - izpolnite pristopno izjavo in plačajte članarino v višini 20 eur letno, s tem podprete društvo in vse kar predstavlja. ČLANSTVO Postanite del raziskovalne ekipe in sodelujte pri projektih! Pridružite se nam.
Zaščititi gozd in staro drevo pomeni zaščititi univerzalno modrost, tisočletno znanje, ki utripa nekje globoko tudi v nas… Toliko kot je pestra in življenja polna narava okoli nas, le toliko je lahko bogat naš notranji svet… Če se poglobimo v določeno vrsto živali, se nam s tem odprejo različne možnosti za razvoj določenih notranjih kvalitet… S podporo in zaščito mokrišč hranimo kotel ustvarjalnosti in kreacije znotraj nas… Spoznavati reko pomeni spoznavati tok življenja, strasti in čutnosti v nas… Tisto, kar hraniš raste.
Verjamemo, da tisto, v kar vlagamo v zunanjem svetu, tisto kar gojimo, čuvamo in podpiramo, raste in se bohoti tudi v nas. Ne gre drugače. Tisto, kar hraniš raste. Naložba v ohranjanje življenja v naravi, je v resnici naložba za življenjsko rast in razvoj znotraj nas! Pridružite se nam.
DRUŠTVO za poglobljeno ekologijo TERRA ANIMA O nas V medijih
Članstvo
Pogled nazaj
CENTER TERRA ANIMA Nastanek
Delovni čas & kako do nas
Najem za dober namen
Spanje na seniku
TERRA ANIMA PROJEKTI
Wet.Land
KONJESRČNI KIRON
KOLEDAR
KONTAKT:
terraanima.info@gmail.com
ali 041 980 876 - Špela