... ali ... pri nas doma Center
TERRA ANIMA
Center Terra Anima je poseben prostor. Prostor ženske moči in srčne predanosti, začrtan po geomantičnih načelih, katerega so do-sanjale in zgradile zgolj ženske roke.
…vas zanima kako? vabljeni k branju Kako smo gradile…
Center, postavljen v čast konju, zato je naš aktivni hlev neke vrste tempelj konja, kjer v okviru Centra Kiron raziskujemo duhovno dimenzijo konj.
… dobrodošli v Centru Kiron…
Terra Anima pa je tudi umetniški, raziskovalni in izobraževalni center, kjer preko različnih projektov raziskujemo posvečene oblike umetnosti ter izobražujemo o globljem pomenu prepletenosti med človekom, Naravo in duhovnim razvojem.
… ustvarjajte lepši svet z nami…. Projekti Terra Anima
Mokrišča so najbolj ogroženi in najbolj dragoceni ekosistemi na svetu. Vabljeni, da se poučite o njih, ter da vas navdihne njihov globlji pomen na ravni duše.
Moč-Vir-Je
Sicer pa je dom 'Duše Zemlje', Terra Anima namenjen gostovanju raznoraznih dogodkov, ki krepijo, poglabljajo ali na novo vzpostavljajo našo srčno povezanost z neokrnjeno Naravo zunaj in znotraj nas.
… pokukajte v koledar…
Pri nas poleg bujnega domačega vrta gojimo prave stvari - srčnost, sočutje in sodelovanje. Podpiramo divje, pristno, radostno in ponujamo prostor, v katerem lahko pridete v stik s svojo dušo, se zazibate v miru, ki diši po senu in konjih (ter najverjetneje zveni, kot muc, ki vam prede v naročju!).
… kdaj priti k nam…
… pogled nazaj…
Kaj vse smo že počeli.
… v medijih…
DRUŠTVO za poglobljeno ekologijo TERRA ANIMA O nas V medijih
Članstvo
Pogled nazaj
CENTER TERRA ANIMA Nastanek
Delovni čas & kako do nas
Najem za dober namen
Spanje na seniku
TERRA ANIMA PROJEKTI
Wet.Land
KONJESRČNI KIRON
KOLEDAR
KONTAKT:
terraanima.info@gmail.com
ali 041 980 876 - Špela