Za podporo pri (r)evolucij odnosa med človekom in konjem ponujamo veganom 20% popust na vse dejavnosti Centra Kiron. (zakaj, preberite tukaj) Uporabljamo vegansko in konjem prijazno konjeniško opremo. Ob nedeljah vsake toliko prirejamo veganske in čutne kuharske delavnice, za piknike ponujamo veganski catering in enkrat mesečno odpremo vrata v naš svet omamnih kuharskih dobrot iz našega vrta. Spremljajte koledar. Predvsem pa spodbujamo ljubezen do živali in predajamo njihove modrosti v obliki umetniških izdelkov, pripovedovanja zgodb, pisanja člankov, organiziranja delavnic za samo-raziskovanje s pomočjo 'totemskih' živali ter seveda sodelovanja pri različnih akcijah za pomoč živalim. Pa naj bo tako preprosto, kot je Morgan Freeman, ki v filmu igra boga, dešifriral Noetovo barko, simbol, ki nas lahko ohrani ob koncu sveta: ARK = Act of Random Kindness VEGANSKI NAČIN ŽIVLJENJA Center Terra Anima in Kiron se na vseh področjih zavzemata za Prijaznost.
Veganstvo smo uvrstili med projekte preprosto zato, ker bi radi poudarili kako pomembno je, da se ustvarijo prostori v naši zavesti (in tudi dejansko, kot je na prostoru našega centra), kjer ni nepotrebnih krutosti, kjer se tako lahko ustvari prostor za pristno prijaznost. Tako preprosto. Zato na našem prostoru ni dovoljena mesna prehrana, ne pri praznovanjih rojstnih dni, ne pri najemu piknik prostora in ne pri souporabi kuhinje med bivanjem na seniku.
Veganski način življenja za: živali deževni gozd zdravje vode sočutje mir svetovno lakoto divje živali Zemljo Veganstvo ni prepričanje. Živali umirajo.
Narava umira. Prevzeti moramo odgovornost. To ni prepričanje.
To so dejstva!
PROJEKTI: RAZVOJNI CENTER PRIPOVEDOVANJA ZGODB ZA NARAVO
*
EKOARTIVIZEM:
Rdeče kapice Nove dobe
*
ZOOMANTIJA
*
KLIC PREBUJENJA ZA ŽENSKE NOVE DOBE
*
KIRON KOT RAZISKOVALNI CENTER GLOBLJIH RAZSEŽNOSTI KONJ
*
POGLOBLJENA EKOLOGIJA ZA OTROKE
*
VEGANSKI NAČIN ŽIVLJENJA
*
PONOVNA POVEZAVA ČLOVEKA Z ZEMLJO: ZAČNIMO PRI SVOJEM VRTU
*
KLESANJE: POGOVOR S KAMNOM
*
ŽENSKE, KI SADIJO DREVESA
*
ZALOŽBA TERRA ANIMA
*
VILINSKE LUČI
*
AQUA ANIMA
CENTER TERRA ANIMA Nastanek
Delovni čas & kako do nas
Najem za dober namen
Spanje na seniku
TERRA ANIMA PROJEKTI KONJESRČNI KIRON KOLEDAR
KONTAKT:
terraanima.info@gmail.com
ali 041 980 876 - Špela
DRUŠTVO za poglobljeno ekologijo TERRA ANIMA O nas V medijih
Članstvo
Pogled nazaj