Spanje na seniku Spanje na seniku, v okroglem templju konja, tako blizu črede, da lahko slišite njihove sanje. Edinstven prostor, ki so ga ustvarile zgolj ženske roke in je prežet z žensko močjo in ustvarjalnostjo.
Vstopite v drugačen svet, izstopite iz hiteče rutine vsakdanjika, ugasnite telefon in zaupajte osličkovi budilki, ki vas bo prebudila vedno ob pravem času.
Zgradite si svojo posteljo ali celo svojo malo sobo iz kock sena iz katere se vam odpre čudovit razgled na Kamniške Alpe, da se zazrete preko obzorja omejitev vsakdanjika in široko razprete krila svojega svobodnega srca. Podarite si edinstven oddih, da ujamete svoj ritem in zapredete od ugodja skupaj z našo mačjo družino.
Med bivanjem si lahko izberete kakšen program dela s konji. Lahko si izposodite kakšno knjigo iz naše knjižnice, lahko meditirate v orlovem gnezdu sredi pašnika, lahko se odpravite na potep po bližnjih Blatah in Mlakah ali parku Arboretum, lahko si izposodite kolo in se odpravite po lepo urejeni poti ob reki, se podate v Kamniške Alpe,… ali pa pijete vodo iz našega Pegazovega izvira navdiha, prebudite svojo ustvarjalnost in si ustvarite svoj lastni artist retreat.
Od junija do oktobra. Na voljo je zunanja kuhinja s hladilnikom. Ker pa spoštujemo življenje je na našem prostoru možna samo brezmesna prehrana.

Review:

Po želji je možno tudi spanje v šotoru. Dobrodošli.
Prispevki gredo v celoti konjem, ki so vas vzeli v svoj dom. Za rezervacijo termina pišite Špeli na kapljaspela@gmail.com ali pojdite na:
DRUŠTVO za poglobljeno ekologijo TERRA ANIMA O nas V medijih
Članstvo
Pogled nazaj
CENTER TERRA ANIMA Nastanek
Delovni čas & kako do nas
Najem za dober namen
Spanje na seniku
TERRA ANIMA PROJEKTI KONJESRČNI KIRON KOLEDAR
KONTAKT:
terraanima.info@gmail.com
ali 041 980 876 - Špela