KOLEDAR DOGODKOV 2021
DRUŠTVA TERRA ANIMA & CENTRA KIRON
Dogodki se objavljajo na koledarju ali na fb-ju, če pa bi radi ostali z nami v stiku in bili vedno na tekočem z novostmi, pa nam pustite svoj mail na terraanima.info@gmail.com
Namigi za letošnjo sezono 2021: Enkrat aprila gremo skupaj na en društveni izlet v pragozd. Po dušno neokrnjenost. In po divje, stare zgodbe. Če vas zanima nam pišite na terraanima.info@gmail.com, da vas pravočasno obvestimo. 17.4.2021 bo Konjesrčna delavnica za otroke. 16.5.2021 ste k nam vabljeni na ustvarjalno delavnico, kjer bomo izdelovali rekvizite za pravljično deželo oslička Barda. Bard namreč praznuje svoj 10. rojstni dan in za osličke so to leta visoke modrosti, zato pravi, da se bo predal svojemu terrapevtskemu poslanstvu in zdravil z zdravilnimi zgodbami. In zato potrebuje svoje “orakeljske pripomočke”, katere si je zaželel za rojstni dan.
Začnemo ob 10h. Za material poskrbimo me, za vrelce navdiha naš prostor, za radost ob packanju z barvami pa vi!
Delavnica je za ta velike otroke, majhni pa bodo povabljeni v sredo, 19.5. na zabavo za Bardov rojstni dan. Junija bo še posebej zanimivo, saj tudi me praznujemo 10 let našega ustvarjanja. Julija in avgusta vsak petek spet plešemo Ples Življenja. Ostale stvari pa se bomo izmišljevale sproti. Če ne želite česa zamuditi nam pišite na terraanima.info@gmail.com, da vas lahko pravočasno obvestimo.
DRUŠTVO za poglobljeno ekologijo TERRA ANIMA O nas V medijih
Članstvo
Pogled nazaj
CENTER TERRA ANIMA Nastanek
Delovni čas & kako do nas
Najem za dober namen
Spanje na seniku
TERRA ANIMA PROJEKTI KONJESRČNI KIRON KOLEDAR
KONTAKT:
terraanima.info@gmail.com
ali 041 980 876 - Špela