KLESANJE
- pogovor s kamnom Delo s kamnom je pogovor s kostmi Zemlje. Klesanje je obredno dejanje, ko z ritmičnim udarjanjem budiš utrip znotraj kamna, ko vanj klešeš svoj skrbno načrtovan namen… To kar navzven vidimo kot gost kamen je navznoter pravzaprav prostran prostor čiste zavesti. Zato je na ritualnih prostorih in v ritualih samih večinoma tako močno prisoten. Ker zna dobro vsrkati namen in ga potem prenovljenega širiti v prostor, podobno kot to počno naše kosti, ki izdelujejo krvne celice, brez katerih življenje sploh ne bi bilo možno. Zato je velika odgovornost v tem kakšen namen (kakšen simbol) vklešeš v kamen in še bolj, v kakšnem čustvenem stanju si, ko klešeš in nato še kako vzdržuješ stanje zavesti, ki je potrebno za sodelovanje in komuniciranje s kamnom.
PROJEKTI: RAZVOJNI CENTER PRIPOVEDOVANJA ZGODB ZA NARAVO
*
EKOARTIVIZEM:
Rdeče kapice Nove dobe
*
ZOOMANTIJA
*
KLIC PREBUJENJA ZA ŽENSKE NOVE DOBE
*
KIRON KOT RAZISKOVALNI CENTER GLOBLJIH RAZSEŽNOSTI KONJ
*
POGLOBLJENA EKOLOGIJA ZA OTROKE
*
VEGANSKI NAČIN ŽIVLJENJA
*
PONOVNA POVEZAVA ČLOVEKA Z ZEMLJO: ZAČNIMO PRI SVOJEM VRTU
*
KLESANJE: POGOVOR S KAMNOM
*
ŽENSKE, KI SADIJO DREVESA
*
ZALOŽBA TERRA ANIMA
*
VILINSKE LUČI
*
AQUA ANIMA
Večji projekti:
Vrtni kamni s kozmogrami
Si želite kozmogram na svojem vrtu (ali stanovanju) s katerim se boste bolje povezali in se razumeli z energijami kraja v katerem živite? S kamnom svoj vrt spremenite v sveti prostor posebnih moči. Lahko izberete med spodaj že izklesanimi kamni, lahko pa si naročite kamen s svojim unikatnim namenom, posebej za vaš kraj. Pišite mi na: neja.meta@gmail.com
Povabite me v svoj kraj, da ga spoznam, mu v čast skiciram znak njegove prvotne moči; povejte mi kako ga vi zaznavate, lahko vam svetujem kako živeti z njegovimi energijami in nato skupaj najdemo pravi namen, ki vam ga kasneje v obliki določenega znaka ali kozmograma vklešem na poljubno velik kamen, ki bo kasneje v vašem vrtu deloval kot prevodnik ali točka povezovanja med vami in vašim krajem.
Zmajev rep Če živimo blizu ali celo na močnih energijskih tokovih zemlje (znanih kot zemeljski meridiani ali zmajeve črte) tak kamen in podoben kamen z zmajevo tematiko služi kot ključ s katerim povemo Zemlji in tem mogočnim silam stvarstva, da si želimo sodelovati z njimi in biti konstruktiven del kreacije. Obenem pa s tem vzpostavimo povezavo tudi z mogočnimi prasilami znotraj sebe.
Vrata v druge svetove Kamen služi kot točka prehoda, središče srečevanj med vitalnimi silami, bitji prostora in čustvenimi razsežnostmi. Za prostore, ki potrebujejo prebujenje in Življenje. Obenem pa je lahko kamen za meditacijo, ki deluje kot 'televizija' za videnja tretjega očesa. Lunino naročje Granitni kamen je pod svoje okrilje vzel luno, ki v svojem naročju drži spiralo kreacije. Za področja, ki potrebujejo pretočnost, čutnost, gibanje, razvoj in več ženske energije. Obenem pa je kamen tudi fokus ženske kreativnosti.
Blagoslov Zemlje Kamen za večno spreminjajoče se cikle Rasti skozi Ljubezen.
naš največji oboževalec vrtnih kamnov: Tanajboljluštenmuckšmuck
CENTER TERRA ANIMA Nastanek
Delovni čas & kako do nas
Najem za dober namen
Spanje na seniku
TERRA ANIMA PROJEKTI KONJESRČNI KIRON KOLEDAR
KONTAKT:
terraanima.info@gmail.com
ali 041 980 876 - Špela
DRUŠTVO za poglobljeno ekologijo TERRA ANIMA O nas V medijih
Članstvo
Pogled nazaj