... ali ... pri nas doma Center
TERRA ANIMA
Center Terra Anima je poseben prostor. Prostor ženske moči in srčne predanosti, začrtan po geomantičnih načelih, katerega so do-sanjale in zgradile zgolj ženske roke.
…vas zanima kako? - vabljeni k branju Kako smo gradile…
Postavljen je bil v čast konju, zato je naš aktivni hlev neke vrste tempelj konja, kjer v okviru Centra Kiron raziskujemo duhovno dimenzijo konj.
… dobrodošli v Center Kiron…
Bobnanje konjskih kopit nam budi vrelce navdiha, zato je to prostor ustvarjalnosti, kjer pijemo vodo iz Pegasovega izvira ter raziskujemo posvečene oblike umetnosti.
… raziskujte in ustvarjajte z nami…. Anima art
Sicer pa je dom 'Duše Zemlje', Terra Anima namenjen predvsem raziskovanju globljih plasti Življenja ter gostovanju dogodkov, ki krepijo ali na novo vzpostavljajo našo povezanost z neokrnjeno Naravo zunaj in znotraj nas. Osliček Bard pa nas je naučil kaj zares pomeni našpičiti ušesa, da lahko slišimo tudi zgodbe tistih, ki ne pripovedujejo z besedami, zato je naš senik postal tudi prostor pripovedovanja zgodb o globokih modrostih iz Narave.
… pokukajte v koledar…
Pri nas poleg bujnega domačega vrta gojimo prave stvari - srčnost, sočutje in sodelovanje. Podpiramo divje, pristno, radostno in ponujamo prostor, v katerem lahko pridete v stik s svojo dušo, se zazibate v miru, ki diši po senu in konjih (ter najverjetneje zveni, kot muc, ki vam prede v naročju!).
… kdaj priti k nam…
DRUŠTVO za poglobljeno ekologijo TERRA ANIMA * O nas * V medijih
* Članstvo KONTAKT:
terraanima.info@gmail.com
ali 041 980 876 - Špela
CENTER TERRA ANIMA * Nastanek
* Delovni čas & kako do nas
* Najem za dober namen
* Spanje na seniku KONJESRČNI KIRON KOLEDAR
TERRA ANIMA ART * Pegazov izvir navdiha - ustvarjalne delavnice * Klesanje - pogovor s kamnom
* Delo z lesom
* Vilinske luči
* Obredna umetnost s konji
* Globoka umetnost v prostoru in gradnji
* Umetnost pripovedovanja (in ustvarjanja) zgodb
* Založba Terra Anima